Kukkakaali jauhelihavuoka

Ruskista sipuli, valkosipuli ja jauheliha öljyssä.

Lisää pyre, haluamasi mausteet ja anna hautua puolisen tuntia hiljaisella lämmöllä.

Keitä tai höyrytä kukkakaali puolikypsäksi (pakastekukkakaalissa tätä ei tarvitse tehdä).

Laita jauhelihakastike uunivuoan pohjalle ja kukkakaalit kastikkeen päälle.

Pinnalle reilusti juustoraastetta.

Paista 175 asteisessa uunissa 45 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen422g587kcal80.2g0g29.5g0g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g53g58kcal2.6g11.1g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.4g8.8kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Oliiviöljy 14g126kcal0g0g14.2g0g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Kukkakaali 528g127kcal9.6g11.6g1.6g12.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g158g570kcal44.3g3.2g42.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi12g33kcal1g0.8g2.7g0g
Mustapippuri 2.1g5.9kcal0.2g0.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3058kcal278.6g62.8g182.6g27.6g
Valittu annoskoko1250g1529kcal139.3g31.4g91.3g13.8g
Annoskoko puolitettuna625g765kcal69.7g15.7g45.7g6.9g
Arvot/100g100g122kcal11.1g2.5g7.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101349