Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 169g193kcal28.4g0g8.8g0g
Peruna, vanha, kuorittu 212g161kcal4g32.8g0.4g2.1g
Porkkana 106g35kcal0.7g5.9g0.2g2.7g
Purjosipuli 42g10kcal0.8g1g0.1g0.9g
Sipuli 51g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Maustepippuri, annos 1g2.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi423g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g85g212kcal11.8g2.9g16.9g0g
Pinaattipakaste 150g64g8.9kcal1.2g0.3g0.3g0.8g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g85g45kcal4.8g4.5g0.8g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g4.2g2.7kcal0.3g0.4g0g0g
Tilli, tuore 8.5g2.5kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1369kcal105.8g100.6g55.4g15.2g
Valittu annoskoko1250g685kcal52.9g50.3g27.7g7.6g
Annoskoko puolitettuna625g342kcal26.5g25.2g13.9g3.8g
Arvot/100g100g55kcal4.2g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101369