Jauhelipata

Ruskista jauheliha (rasvaa 10%) padassa, lisää pilkotut juurekset, mausteita (esim rosmariini, pippureita, laakerinlehtiä) ja vettä, jotta ainekset peittyvät hyvin.

Keitä jonkin aikaa, lisää pilkotut perunat, tarkista suola ja veden määrä, keitä kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 442 grammaa

Rilisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g283g481kcal53.7g0g28.3g0g
Sipuli (kuorittu)141g38kcal1.8g6.8g0.3g2.4g
Palsternakka 106g68kcal0.5g12.5g0.4g4.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g212g59kcal1.3g12.6g0.4g5.3g
Peruna, vanha, kuorittu 212g162kcal4g32.9g0.4g2.1g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g7.1g5.3kcal0.5g0.7g0g0g
Lanttu 177g51kcal1.8g8.1g0.5g3.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.7g51kcal0g0g5.7g0g
Selleri, annos 50g106g15kcal1.1g3.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1859kcal129.4g153.6g72g35.6g
Valittu annoskoko1250g929kcal64.7g76.8g36g17.8g
Annoskoko puolitettuna625g465kcal32.4g38.4g18g8.9g
Arvot/100g100g74kcal5.2g6.1g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101970