Pullapitko kotona leivottu

Vatkaa munat ja sokeri, lisää käden lämpöinen vesi, hiiva, suola, kardemumma, kauranleseet ja öljy.

Sekoita maitojauhe vehnäjauhoihin.

Lisää jauhot vähitellen nesteeseen hyvin vatkaten.

Jatka vaivaamista käsin, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoilta ja kädestä.

Anna taikinan kohota.

Leivo 4 pitkoa, anna taas kohota, voitele munalla ja ripottele päälle mantelirouhetta.

Paista 200 asteessa noin 16 min.

Reseptistä tulee n. 65 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi289g0kcal0g0g0g0g
Maitojauhe rasvaton 29g103kcal9.4g15.3g0.3g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g58g179kcal10.4g23.7g4.6g10.4g
Kananmuna kuorineen punnittu 72g91kcal7.9g0.2g6.5g0g
Sokeri 98g399kcal0g98.1g0g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g2.9g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g4.6g14kcal0.5g2.8g0.3g1.3g
Hiiva 29g22kcal3.8g0.3g0.1g2g
Vehnäjauho, sunnuntai491g1719kcal58.9g348.8g10.3g14.7g
Rusinat (Rainbow) 1 pss72g231kcal2.2g51.3g0.5g7g
Mantelirouhe, 1 rkl23g134kcal4.9g1.2g11.7g2.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl58g520kcal0g0g57.8g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6889kcal201.8g1083.6g189g76.2g
Valittu annoskoko1250g3444kcal100.9g541.8g94.5g38.1g
Annoskoko puolitettuna625g1722kcal50.5g270.9g47.3g19.1g
Arvot/100g100g276kcal8.1g43.3g7.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103103