Lucian piparit (joulu)

Sulata voi, jäähdytä.

Vatkaa munat, sokeri ja siirappi kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää voi vähitellen, vatkaa kunnes kuohkeaa.

Sekoita mausteet ja sooda jauhoihin, lisää jauhot muuhun seokseen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2859 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g219g1596kcal2.2g2.2g174.9g0g
Siirappi, tumma219g700kcal0.2g161.8g0g0g
Sokeri 219g887kcal0g218.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu89g112kcal9.8g0.3g8g0g
Neilikka, annos 4g6.6g24kcal0.2g5.2g0.2g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6.6g24kcal0.2g5.2g0.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai492g1722kcal59g349.2g10.3g14.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g10129kcal143.2g1484.6g387.2g29.6g
Valittu annoskoko1250g5064kcal71.6g742.3g193.6g14.8g
Annoskoko puolitettuna625g2532kcal35.8g371.2g96.8g7.4g
Arvot/100g100g405kcal5.7g59.4g15.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103132