Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g28g207kcal0.3g0.3g22.7g0g
Siirappi, tumma28g91kcal0g21g0g0g
Sokeri 28g115kcal0g28.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu12g15kcal1.3g0g1g0g
Neilikka, annos 4g0.9g3.2kcal0g0.7g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.9g3.2kcal0g0.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai64g223kcal7.6g45.2g1.3g1.9g
Oivariini, 60 (100g)61g334kcal0.6g0.6g36.4g0g
Liivatelehti, gelatiini16g57kcal13.8g0g0g0g
Flora vispi 20%202g445kcal6.1g10.1g40.4g0g
Flora Vanilla 12%202g384kcal9.1g32.4g24.3g0g
Sokeri 69g279kcal0g68.7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka12g48kcal0g12g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g243g655kcal19.4g29.1g48.5g0g
Puolukka 243g94kcal1.1g16.5g1.2g6.3g
Vesi40g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5905kcal118.6g531.2g351.6g16.4g
Valittu annoskoko1250g2952kcal59.3g265.6g175.8g8.2g
Annoskoko puolitettuna625g1476kcal29.7g132.8g87.9g4.1g
Arvot/100g100g236kcal4.7g21.2g14.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103137