Lihakaalijuureskeitto

Pilko ainekset sopivaan kokoon.

Aluksi ruskista sipuli, osa kaalesta ja suikaloitu liha.

Yhdistä ainekset isoon kattilaan ja keitä pienellä tulella vähintään tunti.

Lihan ei tarvitse olla ulkofilettä, mutta oli tarjouksessa edulliseen hintaan ja laadultaan keskinkertaista, jonka paistaminen pihveiksi tuntui vähän kyseenalaiselta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi633g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Peruna, keskikokoinen 60g63g38kcal0.9g8.2g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g63g18kcal0.4g3.8g0.1g1.6g
Kaali, valkokaali253g53kcal3g8.6g0.5g5.3g
Ulkofile, nauta (Hk), annos 100g127g156kcal26.6g0g5.2g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g10g86kcal0g0g9.5g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.2g23kcal0g0g2.5g0g
Soijakastike32g19kcal1.6g3g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.6g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.9g2.4kcal0.1g0.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g827kcal67g54g36g18g
Valittu annoskoko1250g414kcal33.5g27g18g9g
Annoskoko puolitettuna625g207kcal16.8g13.5g9g4.5g
Arvot/100g100g33kcal2.7g2.2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103251