Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)752g947kcal82.7g2.3g67.6g0g
Sokeri 213g864kcal0g212.7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai163g570kcal19.5g115.6g3.4g4.9g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 50g185kcal9.3g5.5g10.9g15.2g
Leivinjauhe 13g22kcal0.7g4.7g0g0.1g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 25g89kcal0.1g0g10g0g
Korppujauho 35g128kcal3.7g26.3g0.4g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5612kcal232g734.2g184.6g44.2g
Valittu annoskoko1250g2806kcal116g367.1g92.3g22.1g
Annoskoko puolitettuna625g1403kcal58g183.6g46.2g11.1g
Arvot/100g100g225kcal9.3g29.4g7.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103256