Kekin uunibroisku

Tämä on laskettu 3dl riisiä ja 4porkkanaa, tietojen mukaan!

Tarvitset:
4 maustamatonta broilerin filettä
2-4 porkkanaa
(mausteet: suolaa, minttua, chilipulveria, jauhettua valkosipulia ja sokeria)
paistopussi

1,5-3dl riisiä
2-3 eri sipulia
valkosipulia
voita
öljyä
fondya (vasikka tai härkä)
1-2dl valkoviiniä (itse käytin sunrise shardonnayta)
0,5 kiekko mustapekka juustoa
suolaa ja pippuria (hieman) + ripaus paprikaa
kasari ;)

Lisäkkeeksi patonkia.

Sekoita mausteseos ja hiero kanojen pintaan, kuori ja suikaloi porkkanat (n.0,5-1cm suikaleiksi niin ei mene ylikypsiksi).

laita porkkanatpaisto pussin pohjalle ja päälle maustetut kanat.

Uuniin 150 astetta ja 35 min. Muista viilto pussin kulmaan...

(pellille koko höskä).

Valmista sillä välin risotto.

Kuullota sipulit öljy-voi seoksessa.

Lisää riisi ja kuullota hetki.

Lorauta joukkoon viiniä ja imeytä...

lisää fondy ja mausteet.

Lisäile vettä + viiniä ja imeytä ja toista niin monta kertaa, kunnes riisit ovat al dente! Lisää lopuksi mustapekkajuuto, sekoita ja anna juuston sulaa.

Aseta herkut tarjolle ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g169g47kcal1g10.1g0.3g4.2g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)195g238kcal4.3g53.1g0.6g1.6g
Sipuli, tuore130g35kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Valkoviini kuiva 130g89kcal0.4g0.8g0g0g
Vesi260g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 36-44 %, runsasrasvainen, kasakka/musta-pekka 33g153kcal3.9g2.3g14.3g0g
Rintaleike kariniemi326g391kcal58.6g3.9g19.5g0.7g
Oivariini, 60 (100g)3.3g18kcal0g0g2g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2001kcal139.8g153g80.6g17.4g
Valittu annoskoko1250g1001kcal69.9g76.5g40.3g8.7g
Annoskoko puolitettuna625g500kcal35g38.3g20.2g4.4g
Arvot/100g100g80kcal5.6g6.1g3.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103662