Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)313g563kcal59.5g0.3g34.4g0g
Purjosipuli 282g65kcal5.1g6.8g0.6g5.9g
Sitruunamehu, laimentamaton42g8.8kcal0.1g0.7g0g0g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.2g0.5g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g522g313kcal5.2g23.5g20.9g3.1g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4.2g7.1kcal0.3g1.3g0g0g
Oliiviöljy 56g498kcal0g0g56.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2964kcal144.4g73.4g224.8g19g
Valittu annoskoko1250g1482kcal72.2g36.7g112.4g9.5g
Annoskoko puolitettuna625g741kcal36.1g18.4g56.2g4.8g
Arvot/100g100g119kcal5.8g2.9g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104191