Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai392g1451kcal19.6g125.5g98g7.8g
Pinaattipakaste 150g147g21kcal2.8g0.6g0.7g1.9g
Parsakaali brokkoli 147g52kcal6.8g2.9g0.4g3.7g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 196g587kcal35.3g2.4g49g0g
Pinjansiemenet, Parrots49g304kcal14.2g6.4g27g1.8g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 196g169kcal6.1g8.6g11.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu118g148kcal12.9g0.4g10.6g0g
Suola, annos 3g4.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5461kcal195.4g293.6g395g30.4g
Valittu annoskoko1250g2731kcal97.7g146.8g197.5g15.2g
Annoskoko puolitettuna625g1365kcal48.9g73.4g98.8g7.6g
Arvot/100g100g218kcal7.8g11.7g15.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104218