Tulinen katkarapukasari

Lisäksi ½tl jeeraa

silppia sipulit ja inkivääri, kuullota öljyssä; lisää tomaattimurska ja mausteet.

Lopuksi lisää katkaravut sekä silputtu korianteri.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Tytzi78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)101g27kcal1.3g4.9g0.2g1.7g
Valkosipuli 5.1g5.5kcal0.4g0.8g0g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu15g12kcal0.3g2.7g0.1g0.3g
Rypsiöljy 57g501kcal0g0g56.6g0g
Currytahna punainen (Pirkka)10g26kcal0.2g0.9g2.4g0g
Tomaattimurska 506g149kcal2.8g26.8g1g9.6g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 15g50kcal0.3g0.5g5.3g0g
Korianteri, tuore, annos 20g20g4kcal0.4g0.8g0.1g0.6g
Katkarapu 506g346kcal73g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2241kcal157.4g74.8g142.6g24.6g
Valittu annoskoko1250g1121kcal78.7g37.4g71.3g12.3g
Annoskoko puolitettuna625g560kcal39.4g18.7g35.7g6.2g
Arvot/100g100g90kcal6.3g3g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104228