Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 781g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow195g551kcal35g124g1.8g19.5g
Hirvenjauheliha oma saalis156g175kcal34.4g0g4.7g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g117g152kcal12.9g1.8g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1756kcal164.6g251.6g34g39g
Valittu annoskoko1250g878kcal82.3g125.8g17g19.5g
Annoskoko puolitettuna625g439kcal41.2g62.9g8.5g9.8g
Arvot/100g100g70kcal6.6g10.1g1.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105226