Kaalikeitto con juurekset ja jauheliha

Tärkeä yksityiskohta on ruskistaa aluksi pilkottu sipuli ja sen verran kaalta kun kohtuudella paistinpannulle mahtuu.

Sen jälkeen kaikki ainekset isoon kattilaan perunat, porkkanat ja varsiselleri tietysti pilkottuina sekä jauheliha sopivan kokoisiksi pieniksi palleroiksi pyöriteltyina.

Vähintään tunnin keittoajan jälkeen voikin sitten ruveta maistelemaan herkullista keittoa.

Suolan ja pippurin kokki on laittanut sekaan varovaisen maistelun myötä.

Reseptissä oleviin maustemääriin ei kannata tuijottaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Nonno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi650g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali228g48kcal2.7g7.7g0.5g4.8g
Peruna, keskikokoinen 60g65g39kcal1g8.5g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka65g7.2kcal0.7g0.7g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)65g18kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Soijakastike33g20kcal1.7g3.1g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 65g90kcal12.2g0g4.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g6.5g48kcal0.1g0.1g5.2g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g6.5g59kcal0g0g6.5g0g
Maustepippuri, annos 1g0.7g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g691kcal39.2g54.2g34.4g17.6g
Valittu annoskoko1250g345kcal19.6g27.1g17.2g8.8g
Annoskoko puolitettuna625g173kcal9.8g13.6g8.6g4.4g
Arvot/100g100g28kcal1.6g2.2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105691