Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 906g1498kcal151.7g0g99.6g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)79g212kcal23.6g0g13.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g85g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g15g134kcal0g0g15.1g0g
Mantelirouhe, 1 rkl30g175kcal6.4g1.6g15.2g3.5g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)121g103kcal1.2g4.2g8.5g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g7.5g13kcal0.6g2.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4312kcal369.2g24.6g304g9.8g
Valittu annoskoko1250g2156kcal184.6g12.3g152g4.9g
Annoskoko puolitettuna625g1078kcal92.3g6.2g76g2.5g
Arvot/100g100g173kcal14.8g1g12.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106765