Kirbun broilerpyörykät

Korppujauhot veden kanssa turpoamaan, muut ainekset sekaan.

Itse maustoin suolalla, pippurilla, kurkumalla sekä currylla ( reilusti )!

Noin 16 pyörykkää ohjeesta.

Vettä voi laittaa vähemmänkin, aika löysän tuntuinen taikina tuli 2dl:sta vettä..

Ja näin jälkikäteen ajatellen, sekaan voisi laittaa aurinkokuivattua tomaattia sekä murustettua fetaa, nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Kirbbu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia717g1004kcal122g0g57.4g0g
Vesi287g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (X-tra)65g245kcal8.4g49.1g1.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu106g133kcal11.6g0.3g9.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2806kcal286g106g136.8g2.6g
Valittu annoskoko1250g1403kcal143g53g68.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna625g702kcal71.5g26.5g34.2g0.7g
Arvot/100g100g112kcal11.4g4.2g5.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107112