Japanilainen kala

1. Viipaloi kalafileet kolmioiksi.

2. Laita kalat kiehuvaan viiniin kattilaan.

Lisää tuoretta inkivääriä ja soijaa.

Keitä kalaa viinissä 5 min. (Punaviinin tilalla oikesti valkoviini.)

3. Höyrytä kalaa 10 minuuttia kiehuvan viinin yläpuolella esimerkiksi metallisessa siivilässä.

4. Paahda seesaminsiemenet kuivassa pannussa ja lisää viinikastikkeeseen.

5. Tarjoile kala soija-viinikastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alkoholiton punaviini (Ebony vale), annos 160g373g75kcal0g14.9g0g0g
Puna-ahven savustettu 652g734kcal109.6g0g32.6g0g
Soijakastike 186g112kcal9.6g17.7g0.1g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 32g214kcal8.5g2.2g18.4g3.9g
Sokeri 7.5g30kcal0g7.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2328kcal255.4g84.4g102.2g7.8g
Valittu annoskoko1250g1164kcal127.7g42.2g51.1g3.9g
Annoskoko puolitettuna625g582kcal63.9g21.1g25.6g2g
Arvot/100g100g93kcal10.2g3.4g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107271