Hirvenlihapata

Liha kuutioidaan halutun kokoiseksi, siihen otetaan väri pannulla (Flora kevyt culinesse) ja halutessa maustetaan pippurilla ja suolalla.

Sipuli ja paprika pilkotaan "suupaloiksi", porkkana pienemmäksi.

Sitten vaan kaikki ainekset pataan, kansi päälle ja kypsennyt 200 asteessa 1,5-2h.

--> Mitä pidempi kypsennysaika, sitä mureampi lihasta tulee.

--> Hirvenliha voidaan korvata poron-, naudan- tai sianlihalla)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 324g364kcal68.5g0g9.7g0g
Sipuli (kuorittu)162g44kcal2.1g7.8g0.3g2.8g
Paprika punainen 203g59kcal1.9g9.1g0.8g3.8g
Porkkana 162g53kcal1g9g0.3g4.1g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)162g65kcal1.8g11.7g0.8g2.3g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g24g112kcal0.1g0.1g12.4g0g
Flora ruoka kevyt & paksu203g122kcal2g9.1g8.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow11g27kcal1.1g1.1g2.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1691kcal157g95.8g69g26.4g
Valittu annoskoko1250g846kcal78.5g47.9g34.5g13.2g
Annoskoko puolitettuna625g423kcal39.3g24g17.3g6.6g
Arvot/100g100g68kcal6.3g3.8g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107752