Anjovislohi

Ohjeet

6 annosta

Huuhtele ja valuta anjovisfileet.

Leikkaa lohifileeseen pitkittäiset viillot parin sentin välein ja täytä anjovisfileillä.

Purista lohen päälle hieman sitruunamehua ja norota mietoa oliiviöljyä sekä ripottele lopuksi pippuria ja korianterijauhetta.

Suolaa ei tässä vaiheessa kannata laittaa, koska anjovisfileissä sitä jo on ja sitä voi lisätä vielä pöydässäkin.

Paista uunissa fileen paksuuden mukaan reilut parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 1064g1759kcal178.2g0g117g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)115g144kcal10.7g3.2g9.2g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 36g7.7kcal0.1g0.6g0g0g
Oliiviöljy 36g314kcal0g0g35.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4448kcal378g7.6g323.4g0g
Valittu annoskoko1250g2224kcal189g3.8g161.7g0g
Annoskoko puolitettuna625g1112kcal94.5g1.9g80.9g0g
Arvot/100g100g178kcal15.1g0.3g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107800