Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)105g269kcal18.9g3.4g20g0g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g504g554kcal100.8g0g25.2g0g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g143g30kcal2.7g3.7g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)168g45kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Voi vähäsuolainen 25g183kcal0.3g0.1g20.5g0g
Soijakastike 25g15kcal1.3g2.4g0g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g280g120kcal1.1g11.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2434kcal254.6g58.4g132.8g5.8g
Valittu annoskoko1250g1217kcal127.3g29.2g66.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna625g609kcal63.7g14.6g33.2g1.5g
Arvot/100g100g97kcal10.2g2.3g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107848