Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 138g45kcal0.9g7.6g0.3g3.5g
Bataatti, kuorittu 79g64kcal1.2g13.2g0g2.4g
Sipuli (kuorittu)71g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Valkosipuli 6.3g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl12g106kcal0g0g11.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 786g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi17g48kcal1.6g1.2g4g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%79g134kcal5.4g1.1g11.8g1.6g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 39g50kcal8.5g0g1.8g0g
Persilja 24g6.4kcal0.3g0.3g0g1.9g
Mustapippuri 0.8g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g962kcal38.8g56.2g59.6g21.8g
Valittu annoskoko1250g481kcal19.4g28.1g29.8g10.9g
Annoskoko puolitettuna625g241kcal9.7g14.1g14.9g5.5g
Arvot/100g100g39kcal1.6g2.2g2.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108110