Punasipuli-fetapizza(Pirkka ohje)

Siirry sivulle!

1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Sekoita joukkoon suola, sokeri ja osa jauhoista.

Valuta salaattijuustot siivilässä.

Mittaa öljymarinadi taikinaan ja lisää loput jauhot käsin hyvin vaivaten.

Vaivaa pehmeä taikina sileäksi palloksi pöydällä.

Jaa taikina kahtia, jauhota ja nosta palat takaisin kulhoon.

Kohota kaksinkertaiseksi.

2. Kuori ja halkaise punasipulit.

Leikkaa puolikkaat 6 lohkoksi niin, että kanta pitää lohkot koossa.

Lado lohkot pellille leivinpaperin päälle.

Vatkaa öljymarinadi, balsamiviinietikka, sokeri ja suola.

Voitele sipulilohkot seoksella.

Paista sipuleita 225 asteessa noin 10 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Viipaloi tomaatit.

3. Taputtele toinen taikinoista ohueksi pohjaksi (Ø 28 cm) pellille leivinpaperin päälle.

Levitä 3/4 dl ranskankermaa pohjalle tasaiseksi kerrokseksi.

Ripottele päälle 1 dl juustoraastetta.

Asettele puolet sipulilohkoista ja tomaattiviipaleista pizzalle.

Muserra puolet juustokuutioista tasaisesti pizzalle ja levitä puolet viipaloiduista oliiveista päälle.

4. Paista pizzaa uunin alatasolla 225 asteessa 15?17 minuuttia.

5. Leivo, täytä ja paista toinen pohja välit­tömästi.

Ripottele pizzalle oreganoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 510 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 153g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 15g11kcal2g0.2g0.1g1.1g
Vehnäjauho puolikarkea 199g684kcal20.3g139.5g2.4g7g
Oliiviöljy 17g146kcal0g0g16.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g368g99kcal4.8g17.7g0.7g6.3g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g18g21kcal0.1g4.2g0g0g
Sokeri16g65kcal0g15.9g0g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g153g31kcal0.9g5.8g0.5g2.1g
Ranskankerma kevyt rasvaa 5%92g83kcal3.7g7g4.6g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste123g441kcal35.6g2.1g34.3g0g
Salaattijuustokuutio (Pirkka), annos 200g61g166kcal11g1.2g12.9g0g
Oliivi musta kivetön (Pirkka), annos 2.9g31g37kcal0.3g1.3g4g0g
Oregano, kuivattu 0.6g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3571kcal157.6g390g152.4g33.6g
Valittu annoskoko1250g1785kcal78.8g195g76.2g16.8g
Annoskoko puolitettuna625g893kcal39.4g97.5g38.1g8.4g
Arvot/100g100g143kcal6.3g15.6g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108168