Feta-jauhelihapyörykät

Keitä peruna, jäähdytä hieman ja haarukoi sipulien, kapriksen ja mausteiden kanssa.

Lisää jauheliha ja kananmunat sekä lopuksi feta.

Muotoile keskikokoisiksi pyöryköiksi ja paista n. 170 asteisessa (kiertoilma) -uunissa 25 min tai kunnes pyörykät ovat "ruskettuneita".

Paista keskitasossa.

Tarjoile esim.

paahdettujen punajuurien ja sipulien kanssa.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Smilodon

Smilodon sanoi...

Normiuunissa lämpötilaa voi nostaa ainakin 200 asteeseen, btw.

lauantai 28.02.2009 klo 16:52

AineksetMääräEnergiaPHRK
Arla Apetina 8% feta151g227kcal24.2g6g12.1g0g
Kananmuna kuoreton 83g119kcal10.4g0.2g8.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g76g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Kapris etikkaliemessä, Figaro76g23kcal1.6g3.2g0.4g2.4g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g604g1027kcal120.9g0g60.4g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.3kcal0.5g1g0g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaton 242g184kcal4.5g37.5g0.5g2.4g
Aromisuola (5g)7.6g4.2kcal0.1g0.8g0.1g0.2g
Jauhelihamauste, annos 15g5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3221kcal326.4g104.6g164.4g12.8g
Valittu annoskoko1250g1611kcal163.2g52.3g82.2g6.4g
Annoskoko puolitettuna625g805kcal81.6g26.2g41.1g3.2g
Arvot/100g100g129kcal13.1g4.2g6.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108284