Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g137g38kcal0.8g8.1g0.3g3.4g
Kukkakaali 140g34kcal2.5g3.1g0.4g3.2g
Kalkkuna 140g275kcal44.2g0g10.8g0g
Vesi702g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g18g6.1kcal0.1g1.4g0g0g
Juuriselleri 105g33kcal1.3g4.8g0.2g3.3g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g7g12kcal1.2g1.5g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g797kcal100.2g37.8g23.6g20g
Valittu annoskoko1250g398kcal50.1g18.9g11.8g10g
Annoskoko puolitettuna625g199kcal25.1g9.5g5.9g5g
Arvot/100g100g32kcal4g1.5g0.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108309