Katkaraputsatsiki ja leipäkolmiot

Kopio: Siirry sivulle!

1. Sulata katkaravut jääkaapissa tai huoneenlämmössä pakkauksen ohjeen mukaan.

Valuta katkaravut hyvin.

2. Raasta kuorittu omena ja kurkku karkeaksi raasteeksi.

Pane kurkku valumaan siivilään.

Purista ylimääräinen neste pois.

Hienonna puolikas punasipulia, valkosipulinkynnet ja tilli. 3. Sekoita ruokajogurtin joukkoon sitruunanmehu, hunaja, suola, mustapippuri, puna- ja valkosipuli.

Lisää katkaravut, omena- ja kurkkuraaste sekä hienonnettu tilli.

Anna maustua kylmässä hetken aikaa ennen tarjoamista.

4. Paahda paahtoleivät rapeiksi ja leikkaa kolmioiksi.

Tarjoa katkaraputsatsikin kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Jjarvi76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)204g135kcal30.6g0g1.4g0g
Omena, keskikokoinen 200g226g77kcal0.5g16.1g0.7g4.1g
Kurkku, tuore113g11kcal0.7g1.9g0.1g0.8g
Punasipuli, kuorittu, 100g113g31kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Tilli, tuore 57g17kcal2.1g0.5g0.5g1.2g
Ruokajogurtti Valio226g204kcal10.2g11.3g13.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton34g7.1kcal0.1g0.5g0g0g
Hunaja 23g75kcal0.1g18.3g0g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.4g0g0.3g
Paahtoleipä, monivilja 238g600kcal18.2g104g9.6g9.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2344kcal130g320.6g52.4g36.6g
Valittu annoskoko1250g1172kcal65g160.3g26.2g18.3g
Annoskoko puolitettuna625g586kcal32.5g80.2g13.1g9.2g
Arvot/100g100g94kcal5.2g12.8g2.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108358