Suppilovahverorisotto

Haihduta sienistä vesi pannulla, lisää öljy ja sipuli, kuullota.

Lisää kalkkunasuikaleet, ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon riisi ja anna hetken kaikkien aineiden kuulottua.

Lisää vesi.

Anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla 10 minuuttia.

Lisää maissi ja tarvittaessa vettä.

Kypsennä vielä 5 minuuttia.

Mausta risotto hunajalla, timjamilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g121g36kcal1.2g4.8g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)71g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Rypsiöljy 19g170kcal0g0g19.2g0g
Kalkkunafilesuikaleet hunajamarinadissa (Atria), annos 400g284g313kcal48.3g7.1g9.7g0g
Risottoriisi (Risella), 60g213g746kcal17.1g159.8g3.6g6.4g
Vesi, vesijohtovesi 426g0kcal0g0g0g0g
Maissi, pirkka71g87kcal2.1g18.5g0.6g2.4g
Hunaja 43g141kcal0.2g34.4g0g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3024kcal139.6g456g67.2g20g
Valittu annoskoko1250g1512kcal69.8g228g33.6g10g
Annoskoko puolitettuna625g756kcal34.9g114g16.8g5g
Arvot/100g100g121kcal5.6g18.2g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108414