Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki781g438kcal66.4g39.1g1.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)313g394kcal34.4g0.9g28.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 94g322kcal9.6g65.6g1.1g3.3g
Suola, annos 3g9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 38g152kcal0g37.5g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 16g138kcal0g0g15.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2886kcal220.8g286.2g92.8g6.6g
Valittu annoskoko1250g1443kcal110.4g143.1g46.4g3.3g
Annoskoko puolitettuna625g722kcal55.2g71.6g23.2g1.7g
Arvot/100g100g115kcal8.8g11.4g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108747