Lohi-peruna-juustokastikepaistos

Kuori perunat ja viipaloi ne laakeaan vuokaan.

Leikka nahaton lohifile n. 1 cm siivuiksi ja lado perunoiden päälle, ripauta hieman suolaa ja rouhittua valkopippuria lohen päälle.

Valmista juustokastike: kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito vähitellen samalla sekoittaen, kiehauta hetken ja lisää juusto nokaraina.

Odota kunnes juusto on sulanut ja lisää hienonnetut kovaksi keitetut kananmunat joukkoon, lisää suolaa ja valkopippuria, maista suolaisuus.

Kaada seos lohi-perunoiden päälle ja paista paistosta puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 359g197kcal5.7g47.3g0.6g3g
Lohifilee 214g419kcal40.1g0g28.9g0g
Keiju kasvisrasvalevite 80%28g201kcal0g0g22.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 28g96kcal2.8g19.6g0.3g1g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 466g158kcal14.3g22.8g0.5g0g
Kasvisrasvalevite Pippurinen (Rainbow), annos 100g93g186kcal9.3g4.4g14g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g2.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 56g80kcal7g0.2g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2674kcal158.4g188.6g144.8g8g
Valittu annoskoko1250g1337kcal79.2g94.3g72.4g4g
Annoskoko puolitettuna625g669kcal39.6g47.2g36.2g2g
Arvot/100g100g107kcal6.3g7.5g5.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=108983