Mandariinibroileria ja uunikasvikset

Jos koipireidet ovat valmiiksi marinoituja, huuhtele marinadi pois kylmän veden alla.

Aseta koivet vuokaan ja leikkaa niihin 3 viiltoa/koipireisi.

Purista päälle puolikkaan mandariinin mehu.

Ripauta pintaan tuista barbeque mausteseosta tai chiliä tms. Laita uuniin 225 asteeseen.

Kuori perunat ja porkkanat.

Pilko pieniksi (porkkana pienemmäksi kun kypsyy hitaammin).

Pilko kesäkurpitsa ja purjo isoiksi paloiksi.

Laita ne niille varattuun vuokaan.

Purista valkosipulin kynnet veitsen lappeella puolella kämmenesi alla "auki" ja poista kuoret.

Heitä vuokaan myös kokonaiset valkosipulin kynnet sekä kokonaiset kirsikkatomaatit.

Lorauta päälle oliiviöljy.

Mausta lempiyrteillä, kuten timjamilla tai rosmariinillä (myös minttu sopii).

Suolaa ja pippuria joukkoon ja uuniin.

Kana kypsyy noin 50-60 minuutissa ja kasvikset noin 20-30 minuutissa.

Tästä tulee 2 TUHTIA annosta tai 4 pientä annosta.

Nyt merkitty tuhdimman mukaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipireisi, uunissa paistettu, pelkkä liha, annos 165g442g920kcal125.6g3.1g41.1g0g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli27g13kcal0g2.9g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g161g97kcal2.4g20.9g0.2g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g161g45kcal1g9.6g0.3g4g
Kesäkurpitsa zucchini 134g24kcal0.8g3.3g0.5g0.9g
Purjosipuli 80g18kcal1.5g1.9g0.2g1.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Kirsikkatomaatti (La palma), annos 200g201g40kcal2.4g6.4g0.7g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g20g177kcal0g0g20.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2718kcal271.2g104g126.4g17g
Valittu annoskoko1250g1359kcal135.6g52g63.2g8.5g
Annoskoko puolitettuna625g680kcal67.8g26g31.6g4.3g
Arvot/100g100g109kcal10.8g4.2g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109111