Peltileipä

Sekoita aineet puuhaarukalla.

Kohota tunti.

Kippaa voidellulle pellille ja tasoita.

Kohota 15min.- tunti, pari.

Mitä kaemmin saa kohota, sitä parempaa tulee.

Paista ensin 250 asteessa vartti, laske lämpö 125:een ja anna paistua vielä toinen vartti.

Nosta liinan päälle tukea vasten pystyyn jäähtymään, niin pohjakin pysyy rapeana.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 81 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi517g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g14g51kcal6.4g5.7g0.9g0g
Suola, annos 3g6.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 16g63kcal0g15.5g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl103g351kcal14.5g57.9g6.9g11.4g
Vehnälese 39g88kcal5.2g6g1.7g14.5g
Vehnäjauho puolikarkea 504g1728kcal51.3g352.5g6g17.6g
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 52g277kcal0.5g0.4g31g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5118kcal155.8g876g93g87g
Valittu annoskoko1250g2559kcal77.9g438g46.5g43.5g
Annoskoko puolitettuna625g1280kcal39g219g23.3g21.8g
Arvot/100g100g205kcal6.2g35g3.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109383