Kalkkuna-vihannespihvit

Turvota korppujauhot vedessä, pilko sipuli ja lisää se, kalkkuna, vihannessuikaleet ja kananmuna kippoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.

Mausta oman maun mukaan.

Itse käytin suolaa, mustapippuria, valkopippuria.
paista pannulla.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Tiugru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g532g739kcal101.1g0g37.2g0g
Korppujauho 67g244kcal7g49.8g0.7g3.5g
Vesi, vesijohtovesi 266g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 146g209kcal18.3g0.4g15g0g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)166g58kcal4g7.8g0.8g4.3g
Sipuli 73g22kcal0.9g3.5g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2544kcal262.6g123g107.6g18g
Valittu annoskoko1250g1272kcal131.3g61.5g53.8g9g
Annoskoko puolitettuna625g636kcal65.7g30.8g26.9g4.5g
Arvot/100g100g102kcal10.5g4.9g4.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109628