Perunamakkara, Vasken

Ainekset etiketistä; Peruna 50%, sianliha 20%, siankieli 20% (liha ja lihaan verrattavia aineksia 40%, Huom! lihan ja kielen suhde on arvaus), sipuli, suola 1,2% ja pippuri.

Annos 200g.

Paistetaan uunissa 225c, n.30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Jarppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sianliha keskiarvo 250g545kcal45.6g0g40.7g0g
Kieli naudan 250g500kcal41.6g0g37.4g0g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 13g35kcal1.4g4.8g0.4g3.3g
Peruna, vanha, kuorittu 624g475kcal11.7g96.7g1.2g6.2g
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3143kcal202.2g209g159.6g21.2g
Valittu annoskoko1250g1572kcal101.1g104.5g79.8g10.6g
Annoskoko puolitettuna625g786kcal50.6g52.3g39.9g5.3g
Arvot/100g100g126kcal8.1g8.4g6.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109641