Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)270g935kcal32.4g191.9g4.3g22.2g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen541g649kcal97.3g6.5g32.4g1.1g
Sipuli (kuorittu)74g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Paprika punainen 108g32kcal1g4.9g0.4g2.1g
Kesäkurpitsa zucchini 81g15kcal0.5g2g0.3g0.6g
Vehnäjauho puolikarkea 27g93kcal2.8g18.9g0.3g0.9g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia135g203kcal23g0g12.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)14g35kcal1.8g1.6g2.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3961kcal319.6g458.8g104.8g56.6g
Valittu annoskoko1250g1981kcal159.8g229.4g52.4g28.3g
Annoskoko puolitettuna625g990kcal79.9g114.7g26.2g14.2g
Arvot/100g100g159kcal12.8g18.4g4.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109927