Hirven uunipaisti valkosipulilla

Hirvenliha kuutioidaan, ruskistetaan ja maustetaan grillimausteella, porkkanat/lantut kuutioidaan ja ruskistetaan pannulla.

Kaikki laitetaan uunipataan johon lisätään kikkoman, pippurit, laakerinlehdet ja vesi jotta liha ja porkkana peittyvät kokonaan.

Paistetaan uunissa 200asteessa 1-2 tuntia riippuen lihasta (kun liha mureaa niin kypsää).

Hyvää ruokahalua !!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 363g119kcal2.2g20.2g0.7g9.3g
Lanttu 83g24kcal0.8g3.8g0.2g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 427g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.9g0kcal0g0g0g0g
Kikkoman soijakastike vähäsuol. (250ml)49g40kcal4.7g5.4g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g24g127kcal0g0.1g14.1g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Hirvenliha 301g338kcal63.6g0g9g0g
Suola, annos 3g2.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1299kcal142.6g59.6g48g21.6g
Valittu annoskoko1250g649kcal71.3g29.8g24g10.8g
Annoskoko puolitettuna625g325kcal35.7g14.9g12g5.4g
Arvot/100g100g52kcal5.7g2.4g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110037