Muurinpohjaletut, gluteeniton

0,5 l maitojuomaa
0,5 l vettä
2 munaa
4 dl karkeaa, luontaisesti gluteenitonta jauhoa
1 tl suolaa
Paistamiseen voita

Sekoita vesi-maidon joukkoon munat, jauhot jasuola.

Anna turvota 1 tunti.

Ruskista voi ja paista kauniin ruskeita lettuja molemmin puolin pannulla.

Tarjoa letut mieleisesi täytteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi461g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1ug 461g178kcal15.2g12.9g6.9g0g
Kananmuna kuoreton 102g145kcal12.7g0.3g10.4g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 221g764kcal12.2g168.7g2.7g2.8g
Suola, annos 3g4.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2174kcal80.2g363.8g40g5.6g
Valittu annoskoko1250g1087kcal40.1g181.9g20g2.8g
Annoskoko puolitettuna625g543kcal20.1g91g10g1.4g
Arvot/100g100g87kcal3.2g14.6g1.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110145