Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g58g423kcal0.6g0.6g46.3g0g
Sokeri 23g94kcal0g23.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g12g42kcal0.4g9.2g0.4g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 1157g447kcal1.9g94.4g1g17.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2010kcal5.8g254.6g95.4g34.8g
Valittu annoskoko1250g1005kcal2.9g127.3g47.7g17.4g
Annoskoko puolitettuna625g503kcal1.5g63.7g23.9g8.7g
Arvot/100g100g80kcal0.2g10.2g3.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110339