Ahvenanmaan pannukakku

Hauduta puuro maitoon n. 5min.

Lisää loput aineet jähtyneeseen puuroon.

Voitele matalareunainen vuoka halk. 28cm.

Kaada taikina vuokaan.

Paista 175astetta, n.1 tunti.

Tarjoa raparperivaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt927g426kcal29.7g44.5g13.9g0g
Mannasuurimo tumma 93g287kcal9.4g55g1.7g5.1g
Kananmuna kuoreton 102g145kcal12.7g0.3g10.4g0g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g45g178kcal0g44g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai61g214kcal7.3g43.4g1.3g1.8g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g15g46kcal1.6g8.9g1g4.2g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2692kcal121.4g392.2g67.8g22.2g
Valittu annoskoko1250g1346kcal60.7g196.1g33.9g11.1g
Annoskoko puolitettuna625g673kcal30.4g98.1g17g5.6g
Arvot/100g100g108kcal4.9g15.7g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110888