Kesäkurpitsa pastakastike

Kuullota sipuli öljyssä, lisää valutetut herkkusienet sekä suikaloitu kesäkurpitsa.

Sekoita jauhot veteen ja lisää seos pannulle nauhana.

Anna kiehua kokoon hetki miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi sulatejuusto ja halutessasi timjami.

Anna vielä kiehua kokoon viitisen minuuttia hiljaisella tulella.

Tarjoile pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 400g72kcal2.2g10g1.6g2.8g
Herkkusieni säilyke 133g23kcal2.8g0.3g0.4g3.2g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.27g93kcal3.5g18.1g0.6g1g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Timjami 2.7g7.5kcal0.2g0.7g0.2g1g
Oliiviöljy 6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi13g44kcal0.6g2g3.7g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 200g596kcal37.1g5g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1825kcal94.6g78.6g122.6g18.2g
Valittu annoskoko1250g913kcal47.3g39.3g61.3g9.1g
Annoskoko puolitettuna625g456kcal23.7g19.7g30.7g4.6g
Arvot/100g100g73kcal3.8g3.1g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111038