Possunlihakastike

Poista lihasta näkyvä rasva ja kalvot, viipaloi ohuiksi viipaleiksi.

Mausta soijakastikeella, jätä maustumaan n. 30 min. Silppua sipuli.

Ruskista lihat rypsiöljyssä muutamassa erässä sipulin kanssa.

Lisää ruokakerma ja hauduta n. 10 min.

Tarjoa lisäksi esim.

lohkoperunoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)192g52kcal2.5g9.2g0.4g3.3g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 671g839kcal140.8g0g30.2g0g
Soijakastike, Aroi, aito kiinalainen, 10ml43g56kcal2.9g8.6g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g29g259kcal0g0g28.7g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g316g174kcal9.8g20.2g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2758kcal312g76g131.2g6.6g
Valittu annoskoko1250g1379kcal156g38g65.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna625g690kcal78g19g32.8g1.7g
Arvot/100g100g110kcal12.5g3g5.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111414