Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 354g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 102g308kcal0.1g75.7g0g0g
Hiiva 20g15kcal2.6g0.2g0.1g1.4g
Ruisjauho kokojyväjauho 98g299kcal8.6g54.4g1.9g13.7g
Grahamjauho 197g645kcal20.8g119.3g4.3g19.5g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g472g1651kcal63.7g309.4g13.7g25.9g
Suola, annos 3g7.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5834kcal191.6g1118g40g121g
Valittu annoskoko1250g2917kcal95.8g559g20g60.5g
Annoskoko puolitettuna625g1459kcal47.9g279.5g10g30.3g
Arvot/100g100g233kcal7.7g44.7g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111646