Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g105g157kcal4.5g33.7g0g0g
Kermaviili Ingman 10%329g395kcal10.2g14.5g32.9g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g33g84kcal6g15.3g2.5g5.3g
Kananmuna kuoreton 91g129kcal11.3g0.3g9.3g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 692g1574kcal131.4g0g117.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4679kcal326.8g127.6g324.6g10.6g
Valittu annoskoko1250g2339kcal163.4g63.8g162.3g5.3g
Annoskoko puolitettuna625g1170kcal81.7g31.9g81.2g2.7g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5.1g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745