Jauheliha-kasvispata

Viipaloi sipuli reiluiksi puolirenkaiksi, lohko perunat, kuutioi kesäkurpitsa ja leikkaa paprika sopiviksi paloiksi.

Kuullota jauheliha ilman rasvaa pannussa.

Lisää sipuli ja anna kypsyä hetken.

Mausta suolalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska ja kuumenna kiehuvaksi.

Lisää perunat ja paprika (jos haluat paprikasta pehmeää).

Hauduta noin 15min tai niin kauan, että peruna on kypsää.

Lisää kesäkurpitsa (ja paprika, jos et halua siitä kypsää).

Hauduta vielä hetken, niin että kesäkurpitsa kypsyy.

Tarjoa ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha nauta 5%352g454kcal73.2g0g17.6g0g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Peruna, keskikokoinen 60g150g90kcal2.2g19.5g0.1g1.3g
Paprika keltainen 211g64kcal2g10.8g0.4g4.2g
Kesäkurpitsa, tuore220g37kcal1.3g5.5g0.9g1.5g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)251g75kcal2.5g15.1g0.5g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1476kcal164.2g108.2g39.2g21.2g
Valittu annoskoko1250g738kcal82.1g54.1g19.6g10.6g
Annoskoko puolitettuna625g369kcal41.1g27.1g9.8g5.3g
Arvot/100g100g59kcal6.6g4.3g1.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112808