Karppipannari

Kaikki ainekset kulhossa sekaisin ja taikina uunivuoalle, joka on voideltu.

Taikina hyvin löysää.

Ensin uuniin 220-225 asteeseen n. 20 minuutiksi ja sitten 160 asteeseen n.10 minuutiksi, kunnes pannarin pinta on ruskea.

Tarjoillaan marjojen kanssa! :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Heidiihh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 48g346kcal0.6g0.2g38.8g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g191g1145kcal40.1g12.6g103.1g0g
Kananmuna kuoreton 525g749kcal65.6g1.6g53.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl477g1622kcal9.5g14.3g167g0g
Suola, annos 3g7.2g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe (Canderel), annos 0.48g2.4g9kcal0g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7742kcal231.6g61.8g725.4g0g
Valittu annoskoko1250g3871kcal115.8g30.9g362.7g0g
Annoskoko puolitettuna625g1936kcal57.9g15.5g181.4g0g
Arvot/100g100g310kcal9.3g2.5g29g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112903