Omena-kinkkukeitto

Laita kattilaan rypsiöly lämpenenmään ja kuullota sipuli kuutiot siinä.

Lisää näiden jälkeen kuoritut ja kuutioidut omenat.

Lisää currya oman maun mukaan (n. 3rkl) ja sekoita tasaiseksi.

Lisää joukkoon kalkkunasuikaleet.

Lisää vesi joukkoon ja sinne 2 kanaliemikuutiota.

Sekoita ja anna kiehua hiljalleen.

Anna kiehua hiljalleen n.30min ja lisää joukkoon creme fraiche (myös tavallinen ruokakerma käy), anna lämmetä mutta ei enää kiehua.

Päälle voi koristeeksi laittaa vielä persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen, kuorittu 209g94kcal0.4g19.7g0.2g3.8g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.9g0.2g1.4g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)5.7g15kcal0.7g0.7g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 717g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g8.6g77kcal0g0g8.6g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g172g188kcal41.3g1.7g1.7g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g57g63kcal1.7g3.7g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g916kcal90.2g59.4g32.6g10.4g
Valittu annoskoko1250g458kcal45.1g29.7g16.3g5.2g
Annoskoko puolitettuna625g229kcal22.6g14.9g8.2g2.6g
Arvot/100g100g37kcal3.6g2.4g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113342