Kaalikeitto

Suikaloi kaali ja sipuli ja laita kiehumaan liha- ja kasvisliemikuutioin maustettuun veteen.

Paista jauheliha ja mausta esim.

grillausmausteella halutessasi.

Anna kaalin kiehua miedolla lämmöllä tunnin verran ja lisää sitten jauheliha ja kasvissuikaleet joukkoon.

Lisää halutessasi suolaa/soijaa sekä siirappia mausteeksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 524 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali239g50kcal2.9g8.1g0.5g5g
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g127g163kcal19g0g11.4g0g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä95g39kcal1.3g7.7g0.3g2.9g
Kasvisliemikuutio, Knorr5.2g15kcal0.4g0.5g1.3g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi5.2g15kcal0.5g0.4g1.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 716g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Siirappi 7.9g24kcal0g5.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g685kcal49.6g50.2g34.6g17.8g
Valittu annoskoko1250g343kcal24.8g25.1g17.3g8.9g
Annoskoko puolitettuna625g171kcal12.4g12.6g8.7g4.5g
Arvot/100g100g27kcal2g2g1.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113391