Nakkikeitto

Kuori ja pilko perunat ja laita runsaaseen (lihaliemellä/kasvisliemellä maustetulla) veteen kiehumaan.

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä.

Kun perunat alkavat kypsymään lisää joukkoon kasvisuikaleet sekä nakit ja lämmitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g330g198kcal4.9g42.9g0.3g3g
Kevyt kalkkunanakki (Atria), annos 28g130g137kcal15.6g3.8g6.1g0.7g
Lihaliemikuutio Maggi2.6g7.2kcal0.2g0.2g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 697g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä81g33kcal1.1g6.6g0.2g2.4g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr5.1g14kcal0.4g0.5g1.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g846kcal44.4g108g24.2g12.4g
Valittu annoskoko1250g423kcal22.2g54g12.1g6.2g
Annoskoko puolitettuna625g212kcal11.1g27g6.1g3.1g
Arvot/100g100g34kcal1.8g4.3g1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113397