Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 746g135kcal4.2g18.7g3g5.2g
Vehnäjauho puolikarkea 75g256kcal7.6g52.2g0.9g2.6g
Kananmuna kuoreton 205g293kcal25.7g0.6g21g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki187g168kcal28g4.7g3.7g0g
Sipuli kuivattu 19g51kcal2g6.5g0.3g6.5g
Rypsiöljy 19g165kcal0g0g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2134kcal135g165.4g95.2g28.6g
Valittu annoskoko1250g1067kcal67.5g82.7g47.6g14.3g
Annoskoko puolitettuna625g534kcal33.8g41.4g23.8g7.2g
Arvot/100g100g85kcal5.4g6.6g3.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113470