Kekin possupata

Ruskista possunlihat florassa.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Lisää sipulit, currytahna, sienet ja ananasmurska.

Seikoita joukkoon 1-2 rkl vehnäjauhoja.

Sekoita hyvin.

Lisää 2dl vettä ja loraus fondya tai tms. Kaada joukkoon 1dl 5% fraichea.

Hauduta uunissa tai levyllä 25 min. Lisää joukkoon kookosmaito ja kuumenna vielä 5 min. Tarjoa esim.

riisin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)455g727kcal86.4g0g40.9g0g
Sipuli 114g34kcal1.4g5.5g0.2g1.9g
Curry Paste red, Aroy-D17g18kcal0.7g2.4g0.6g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.7g5.9kcal0.4g0.9g0g0.1g
Herkkusieni säilyke 91g15kcal1.9g0.2g0.3g2.2g
Ananasmurska ananasmehussa Rainbow114g57kcal0.5g13.6g0.1g0g
Flora culinesse5.7g42kcal0g0g4.7g0g
Fraiche 5% Valio114g102kcal4.5g8.6g5.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g59kcal1.7g11.9g0.2g0.6g
Kookosmaito 91g189kcal1.8g2.6g19.4g0.4g
Vesi227g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2499kcal198.6g91.4g144.2g10.4g
Valittu annoskoko1250g1250kcal99.3g45.7g72.1g5.2g
Annoskoko puolitettuna625g625kcal49.7g22.9g36.1g2.6g
Arvot/100g100g100kcal7.9g3.7g5.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113586