Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 396g469kcal87g0g13.1g0g
Sipuli 76g23kcal0.9g3.6g0.2g1.3g
Oivariini, 80 normaalisuolainen24g171kcal0.2g0.2g19g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)237g202kcal2.4g8.3g16.6g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g38g140kcal0.4g31.9g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 474g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Suola, annos 3g4.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2014kcal182g88.8g100g3g
Valittu annoskoko1250g1007kcal91g44.4g50g1.5g
Annoskoko puolitettuna625g504kcal45.5g22.2g25g0.8g
Arvot/100g100g81kcal7.3g3.6g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114391