Kebab itse tehty

Sekoita kaikki ainekset taikinakulhossa koneella n. 10 min. Tee pötkylä ja kierrä se folioon tiukaksi paketiksi.

Paista 100 asteessa 4 tuntia.

Kaada liemi pois ja anna vetäytyä ja jäähtyä kaikessa rauhassa.

Nauti omien hyvien kastikkeiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Aija48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis930g1042kcal204.7g0g27.9g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 58g41kcal0.7g6.6g0.7g2.3g
Jauheliha, sika-nauta 233g515kcal40.7g0g39.5g0g
Mustapippuri 29g81kcal3.2g11.1g1g7.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3358kcal498.6g35.4g138.2g20g
Valittu annoskoko1250g1679kcal249.3g17.7g69.1g10g
Annoskoko puolitettuna625g839kcal124.7g8.9g34.6g5g
Arvot/100g100g134kcal19.9g1.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=114524